Ce facem noi? salvam suflete...

De ce iubesc animalele Pethelp?

Pethelp ofera animalelor sortite eutanasierii o noua viata, o sansa la o viata normala atunci cand nu li se mai acorda nici una. Noi facem posibilul si imposibilul sa gasim solutii pentru fiecare caz in parte, sa oferim tot confortul pacientului si sa aiba o viata normala indiferent de handicapul pe care il are. Nu exista limite pentru noi, intotdeauna cautam solutii si metode noi de a ajuta animalele bolnave sau cu diverse handicapuri.

pacienti fericiti

Primul impact al lui Cleo cu carutul s-a lasat cu tresariri: “A fost speriata pentru ca nu intelegea ce trage dupa ea. Dar a invatat repede sa folosească caruciorul, si-a dat seama ca poate merge oriunde vrea si poate sa se miroasa cu ceilalti patrupezi, chiar sa se joace cu ei”. Dupa un an si trei luni s-a adaptat nesperat de bine: “Alearga, se intoarce, vireaza, parca e un conducator auto profesionist si fericit”.

Cleopatra

Porumbelul a fost gasit cu aripa rupta si o incoordonare a picioarelor astfel ca nu poate zbura si nici sa stea pe picioarele lui, pana acum stand sprijinit doar pe burta. Fiind intr-o pozitie instabila frecvent incerca sa se redreseze dand din aripi si din picioare si neputand sa stea drept se agita din ce in ce mai tare. Cu toate acestea are vointa de a trai, mananca bine si de cand sta in proteza s-a linistit, aceasta aferindu-i un suport stabil. Astfel nu mai e nevoit sa se agite ca sa stea drept. Sistemul de prindere ii ofera posibilitatea sa intinda aripile fara nici o jena si sa isi foloseasca picioarele pentru a se deplasa.

Porumbel

Bella a fost salvata la Fundatia Speranta si are o comunitate intreaga de caini „motorizati” in cadrul fundatiei.

Bella

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH