Despre Pethelp

Pethelp s-a nascut in 2005 ajutand o catelusa din rasa comuna sa poata merge singura avand picioarele din spate complet paralizate. Dupa ce catelusa a inceput sa se descurce singura si sa alerge am cautat sa gasim cele mai bune solutii si variante tehnice de constructie care sa ajute pacientul sa mearga cat mai usor, confortabil si sa poate face si exercitii de fizioterapie si recuperare. Avem cea mai mare experienta in domeniul constructiilor de proteze si materiale pentru recuperare si fizioterapie veterinara din Romania. In continuare cautam noi solutii pentru problemele pacientilor si imbunatatim conditiile de viata ale pacientilor.

Misiunea Pethelp este de a oferi soluții ortezare și protetice unice pentru reabilitarea animalelor propuse pentru eutanasie, astfel încât acestea pot duce o viata normala, activa si fericita. Facem acest lucru prin constructia de proteze si orteze veterinare excepționale pentru orice specie de animale.

Pethelp construieste proteze, orteze si hamuri speciale pentru toti pacientii care au nevoie de acestea. Dispozitivele sunt construite din materiale performante, usoare si rezistente la uzura, pentru fiecare pacient in parte dupa dimensiunile si afectiunea fiecaruia. Fiecare pacient este evaluat individual si cu maxima atentie, pentru stabilirea afectiunilor si a necesitatilor de protezare si recuperare. Pe parcursul utilizarii produselor Pethelp, pacientii sunt monitorizati si evaluati periodic pentru a obtine maximum de eficienta din activitatea de recuperare.

Chiar daca echipa noastra este mica avem vointa mare!

Noi le redam bucuria de a alerga si de a se plimba in parc asa cum faceau in tinerete, alaturi de stapanii lor. Proprietarii sunt si ei bucurosi ca pot fi acompaniati in parc de animalul lor preferat si acesta este independent, se poate deplasa singur, nu mai trebuie asistat permanent.