Comanda carut

 

Daca aveti un animal de companie in varsta, ranit sau cu nevoi speciale, ati ajuns la locul potrivit!

Noi intelegem nevoile cainilor, pisicilor si a altor animale de companie cu handicap.

Este animalul tau in varsta, ranit, sau se recupereaza dupa o interventie chirurgicala?

Cainele sau pisica are artrita, paralizie, cancer sau alte probleme de sanatate?

Aici gasesti tot ce ai nevoie!

Cum intru in posesia unui carut potrivit pentru catelusul meu?

Primul pas este sa evaluam pacientul si sa stim exact starea lui de sanatate, care sunt tratamentele in curs si mai ales care sunt sansele de recuperare. Foarte importante sunt si interventiile chirurgicale la care a fost supus si investigatiile care s-au facut.

Este indicat sa discutam si cu medicul care s-a ocupat pana in acest moment de pacient, despre starea de sanatate si evolutia acesteia, inclusiv despre tratamentele ce vor fi incepute in viitor.

Urmatorul pas este sa luam legătura, preferabil telefonic sau prin e-mail cu medicul veterinar de la PetHelp.

Cel mai bine este ca pacientul sa fie evaluat direct de catre un medic specialist al echipei PetHelp, iar cand acest lucru nu este posibil, sunt utile cateva fotografii trimise pe adresa de e-mail office@pethelp.ro si dacă este posibil chiar cateva filmulete scurte (cu modul de deplasare si cu pozitia de repaus sau odihna).

Cele mai importante sunt dimensiunile pacientului masurate conform schemei de mai jos:

A = lungimea de la baza gatului la baza cozii

B = inaltimea la nivelul grebanului (spatelui in dreptul picioarelor din fata)

C = latimea corpului vazut de sus

D = inaltimea de la sol pana la nivelul abdomenului

masuratori carut

masuratori carut 2016

Pentru a comanda un carut puteti completa formularul de mai jos:

In anumite situatii speciale sunt necesare masuratori suplimentare care vor fi solicitate de catre echipa PetHelp.

Toate aspectele particulare ale pacientului trebuie evaluate si gasite solutiile optime pentru constructia cadrului. Important este si mediul in care va locui pacientul, in interior sau afara, iar suprafata pe care se va deplasa este importanta pentru alegerea tipului de roti.

Particularitatile fizice ale pacientului sunt importante pentru alegerea tipului de ham sau chiar proiectarea unui ham particularizat. Posibilitatea recuperarii in urma sedintelor de fizioterapie reprezinta un element foarte important in proiectarea carutului.

Aceste date se transmit pe mail la  office@pethelp.ro, sau telefonic (0724995357) alaturi de datele de identificare ale pacientului (rasa, varsta, sex, nume, greutate, culoare, semne particulare, numar de identificare, etc) si datele de contact ale proprietarului (nume, prenume, telefon, adresa completa, adresa de livrare).

Veti fi contactat de un medic veterinar al echipei PetHelp pentru confirmarea datelor trimise si pentru eventuale lamuriri legate de pacient.

Constructia unui carut durează in medie 4 zile, perioada ce se poate mari la protezele cu un grad mai mare de complexitate sau  la animalele de peste 50 kg.

Carutul vine complet asamblat iar ajustarea hamurilor se face fara alte unelte.

Livrarea se face personal pentru pacientii din Bucuresti si Ilfov. Pentru pacientii din alte localităti, livrarea se face prin curier rapid, in 24 de ore.