Produse Pethelp

Scopul principal al acestor proteze este acela de a facilita si accelera recuperarea pacientilor. Avantajul in acest sens este dat de asigurarea stabilitatii pe parcursul folosirii protezei, dar in acelasi timp avem posibilitatea de a regla permanent efortul depus de pacient prin ajustarea hamului. Aceste caruturi pot fi folosite si ca metoda permanenta de protezare.

Hamul pentru recuperare este un mijloc foarte util si practic pentru exercitiile de recuperare si fizioterapie. Poate fi folosit doar cand pacientul este ajutat de cineva, pentru perioade limitate de timp, pentru plimbare sau exercitii de recuperare. Nu este recomandat pentru plimbari lungi datorita efortului prelungit din partea proprietarului.

Ortezele sunt dispozitive externe aplicate la nivelul unui segment al corpului pentru a preveni sau corecta disfunctionalitatie acelui segment. Ortezele sunt indicate pentru recuperarea dupa traumatisme, accidente sportive, accidente de munca, afectiuni neurologice si sunt realizate din diferite tipuri de materiale, inclusiv materiale termoplastice, fibra de carbon, metale, tesaturi elastice, sau o combinatie de materiale similare.

Tot ceea ce facem este din dragostea noastra pentru necuvantatoare si din dorinta de a le ajuta sa aiba o viata mai buna alaturi de noi, oamenii.

Constructie din duraluminiu de cea mai buna calitate, material folosit in constructiile aviatice.

Cadrul din duraluminiu este o constructie solida, rezistenta conceput sa reziste tuturor solicitarilor pe timpul utilizarii in conditii diverse de teren.

Roti speciale, rezistente, pentru orice tip de teren, de la asfalt pana la pamant si iarba. Prevazute cu bucsa sau rulmenti, au o medie de viata lunga si fara intretinere. Banda de rulare aderenta si rezistenta.